Rólunk
Utolsó módosítás: 0001.01.01
       

Az NKM Optimum Zrt. a Nemzeti Közművek része, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. 100%-os közvetlen tulajdonában álló társaság.

Az NKM Optimum Zrt. feladata, hogy a Nemzeti Közművek égisze alatt összefogja és kibontakoztassa a hagyományos közműszolgáltató szerepen túlmutató új üzletágakat. Ennek keretében saját tevékenységén és leányvállalatain keresztül az NKM Optimum Zrt. az innovatív energiahatékonysági és megújuló energiaforrás felhasználási megoldásokon alapuló termékek piacán, illetve az elektromos és komprimált földgáz alapú alternatív közlekedéshez kapcsolódó szolgáltatások terén egyaránt jelen van.

Emellett az NKM Optimum Zrt. az NKM Plusz Zrt. 100%-os tulajdonosaként a nemzeti közművek lakossági ügyfelei részére szóló hűség- és kedvezményprogram létrehozásával kapcsolatos feladatok összehangolt megvalósításáért, illetve a Nemzeti Közművek többi tagvállalata, illetve a Nemzeti Közművekhez nem tartozó, de azzal partnerségi viszonyban levő harmadik felek kedvező üzleti ajánlatainak az ügyfelekhez történő eljuttatásának koordinálásáért is felelős.

Az NKM Optimum Zrt. célja, hogy feladatainak megvalósítása során szoros kapcsolatot építsen ki a hazai startup közösséggel, felkarolja és támogassa az energetikához köthető értékes és innovatív ötleteket, kezdeményezéseket.