NKM e-töltők már a Győrben is
Utolsó módosítás: 2019.04.05
       

Az NKM Mobilitás Kft. a győri Decathlon parkolóban is üzembe helyezte elektromos autó töltőit az ügyfelek számára. Az NKM töltőállomásai ezen kívül a Decathlon áruházak Dunakeszin, Miskolcon, Kecskeméten, Dunaújvárosban, Székesfehérváron, és Debrecenben található parkolóiban lesznek elérhetők a jövőben.

Az új töltőállomáson 1 DC/AC oszlop van, amelyen 2 DC és 1 AC csatlakozó található, illetve 1 AC oszlop, amelyen 2 AC töltőpont van, tehát összesen 5 darab töltési pont áll az autósok rendelkezésére, amellyel egyszerre 4 autó tölthető. Az NKM Mobilitás Kft. töltőállomásain mindenhol megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés, amely már csak az NKM TöltőPont applikációból kezdeményezhető, így a győri töltőállomásokon is már csak az applikációval indítható el és állítható le a töltés.

Az NKM még tavaly együttműködési keretmegállapodást írt alá a Decathlon áruházak tulajdonosával, a Tízpróba Magyarország Kft.-vel annak érdekében, hogy az országszerte 12 áruházhoz tartozó parkoló területeken 2019 év végétől az ügyfelek igénybe tudják venni a társaság elektromos autó töltő állomásait, amelyek közül a budaörsi, zalaegerszegi, szombathelyi, csömöri és maglódi töltőállomást már átadta a társaság. A keretmegállapodás összesen 26 töltőállomás üzembe helyezéséről szól.

Az NKM Mobilitás Kft., mint az NKM e-mobilitással és CNG szolgáltatással foglalkozó üzletága, az elektromos töltőállomás értéklánc jelentős részét lefedve kulcsrakész projektek keretében töltő telepítést, üzemeltetést, karbantartást és operátorként e-mobilitás szolgáltatást kínál üzleti ügyfelei számára.

Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. eddig 61 db nyilvános töltőt és 124 db nyilvános töltési pontot telepített a villanyautósok számára. Az NKM 2018 nyarán elindította a 0-24 órában működő telefonos ügyfélszolgálatát, amely segítséget nyújt a villanyautósok számára.