Csatlakozott az egységes márkához a Nemzeti Közművek új elosztó társasága
Utolsó módosítás: 2018.05.02
       

Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. tulajdonában lévő energetikai társaságok tavaly óta egységesen, Nemzeti Közművek márkanévvel és egységes arculati megjelenéssel folytatják tevékenységüket. Ennek megfelelően a cégcsoporthoz 2018 januárjában csatlakozott regionális földgázelosztó társaság neve a mai naptól NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. lett a korábbi Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. helyett.

Az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. ügyfelei számára nincsen teendő, a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, a számlák és a weboldal arculatában jelennek meg. A társaságcsoport közös weboldalának címe www.nemzetikozmuvek.hu

A Nemzeti Közművek cégcsoport több mint 4,5 millió lakossági és versenypiaci áram- és földgázfogyasztó folyamatos és biztonságos ellátásáról gondoskodik. A Nemzeti Közművek egyetemes földgáz- és áramszolgáltatási tevékenységet országosan végez. Földgázelosztási feladatokat az Észak-Dunántúl és Dél-Magyarország hat megyéjében, valamint Budapesten és a fővároshoz közeli további 18 településen, míg villamosenergia elosztási tevékenységet Dél-Magyarországon lát el. A Nemzeti Közművek évente többmilliárd forintot fordít elosztó hálózatainak rekonstrukciójára.