Átadtuk az E-gázszámla kampány fődíjait
Utolsó módosítás: 2017.07.19
       

A kampányt meghosszabbítottuk, így fogyasztóinknak továbbra is esélyük van megnyerni az 1 millió forintot.  

Április 3-án kezdődött a Nemzeti Közművek gázszolgáltató társaságának, a FŐGÁZ-nak „E-gázszámla regisztrációja most 1 millió forintot érhet ” című kampánya, amelyen azok a fogyasztók indulhattak a főnyereményért, akik a játék ideje alatt E-gázszámlát igényeltek.

Az április óta eltelt időszakban, minden hónapra egy-egy fődíj nyertest sorsoltunk ki július 6-án, közjegyző jelenlétében. A fődíjak mellett minden E-gázszámlára regisztráló fogyasztó 1000 Ft-os gázdíj jóváírást kap. A fenti jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2017 március 20-a előtt nem rendelkeztek FŐGÁZ E-gázszámlával.

A kampányunk fődíjának nyertesei: Leiter Imréné Érdről, Rózsahegyi Anett Berekböszörményből és Karancsi Szilárd Balatonalmádiból.

A játékot a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk, így augusztusig még több fogyasztónknak lesz esélye megnyerni az 1 millió forintos fődíjat (júliusra és augusztusra is), illetve továbbra is 1000 Ft-os gázdíj jóváírást kapnak azon fogyasztóink, akik E-gázszámlát igényelnek augusztus 31-éig.

A FŐGÁZ saját E-gázszámlája az alábbi oldalakon vehető igénybe:

https://www.fogaz.hu/email-eszamla  vagy  online ügyfélszolgálati regisztráció után a https://www.fogaz.hu/ugyfelszolgalat oldalon.