A FŐGÁZ idén is támogatja a Streetball rendezvénysorozatot
Utolsó módosítás: 2016.09.20
       

A FŐGÁZ 6 éve támogatja az idén már 24. alkalommal megrendezett Streetball Challenge Hungary bajnokságot, amely budapesti záróeseménye, a FŐGÁZ Budapest Open 2015.09.24-én, szombaton, a Városligeti Műjégpályán lesz ingyenesen megtekinthető a látogatók, szurkolók számára. A FŐGÁZ a záróesemény névadó szponzoraként járul hozzá az egészséges életmód fontosságának bemutatásához illetve célja, hogy a fiatalabb generációt is megszólítsa és számukra is ismertté váljon a hamarosan már a teljes hazai lakosságot kiszolgáló FŐGÁZ.

„A FŐGÁZ hosszú évek óta a hazai sportélet elkötelezett támogatója. Támogatási politikánk meghatározó része az utánpótlás nevelés segítése, ezért amikor a FŐGÁZ elkötelezte magát a streetball támogatása mellett, az elsődleges szempont a tömegsportban rejlő lehetőségekre és előnyökre vonatkozó figyelemfelhívás volt. Célunk, hogy a FŐGÁZ Budapest Open névadó szponzoraként adhassuk át a sportolás örömét, ezzel felhívva a figyelmet a mozgás fontosságára.”– mondta Horváth Péter János, az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. elnök-vezérigazgatója, a FŐGÁZ Zrt. elnöke.

A FŐGÁZ a hazai sportélet szponzoraként kívánja megerősíteni szerepvállalását az egészséges életmód támogatásával és a különböző sportolási lehetőségek megteremtésének elősegítésével, ezzel is példát mutatva a fiatal generáció számára. A bajnokság keretein belül több versenyszámban, többek között a FŐGÁZ 3 Shots dobóversenyen is megmérettethetik magukat a jelentkezők. A szeptember 24-i záró eseménynek a Városligeti Műjégpálya ad otthont. A szervezők minden érdeklődőt várnak a rendezvényre, a belépés ingyenes.

A kosárlabda ünnepén, a streetball sorozat hazai záróeseményen a fiatal generáció különleges hangulatú élménnyel gazdagodhat, amely tovább növelheti a gyermekek sport iránti szeretetét és elhivatottságát, hatására rendszeres mozgásigényük is kialakulhat.